Eroare baza de date:insert
insert into rss_item_log ( rss_item_log_rss_item_id ) values ( '20253256' ) --> Table './infoziare_newz/rss_item_log' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Industria României a recuperat 20% în iunie, imediat după încetarea stării de urgență, dar este la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani. În primul semestru din 2020 volumul de activitate s-a redus față de anul trecut cu aproape 17%. Cifra de afaceri a scăzut pe total cu 14%, cu o prăbușire de 31% a încasărilor în industria energetică.  - www.infoziare.ro

Industria României a recuperat 20% în iunie, imediat după încetarea stării de urgență, dar este la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani. În primul semestru din 2020 volumul de activitate s-a redus față de anul trecut cu aproape 17%. Cifra de afaceri a scăzut pe total cu 14%, cu o prăbușire de 31% a încasărilor în industria energetică.  - www.infoziare.ro 

Industria României a recuperat 20% în iunie, imediat după încetarea stării de urgență, dar este la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani. În primul semestru din 2020 volumul de activitate s-a redus față de anul trecut cu aproape 17%. Cifra de afaceri a scăzut pe total cu 14%, cu o prăbușire de 31% a încasărilor în industria energetică. 

Industria României a recuperat 20% în iunie, imediat după încetarea stării de urgență, dar este la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani. În primul semestru din 2020 volumul de activitate s-a redus față de anul trecut cu aproape 17%. Cifra de afaceri a scăzut pe total cu 14%, cu o prăbușire de 31% a încasărilor în industria energetică. 

Mineritul și Industria auto sunt cele mai afectate activități industriale din România, cu scăderi de volum de până la 35% în prima jumătate a acestui an. În materie de încasări, industria producătoare de autoturisme înregistrează o scădere de 25% față de aceeași perioadă din 2019. Chiar și industria alimentară, care a înregistrat o creștere de […] [citeste]

Actualizata la: 13 aug 2020
Ziarul: Biziday
Link stire: https://www.biziday.ro/155438-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=155438-2

citeste deschide in pagina noua


Stiri asemanatoare:

Cifra de afaceri în industrie a scăzut cu 8,6% în primele zece luni ale anului. Cel mai afectat sector este cel energetică (-34%). Comenzile noi din industria prelucrătoare au scăzut cu 7,1% - 27% - Biziday
https://www.biziday.ro/cifra-de-afaceri-in-industrie-a-scazut-cu-86-in-primele-zece-luni-ale-anului-cel-mai-afectat-sector-este-cel-energetica-34-comenzile-noi-din-industria-prelucratoare-au-scazut-cu-71/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cifra-de-afaceri-in-industrie-a-scazut-cu-86-in-primele-zece-luni-ale-anului-cel-mai-afectat-sector-este-cel-energetica-34-comenzile-noi-din-industria-prelucratoare-au-scazut-cu-71
Cifra de afaceri din industrie (piața internă și piața externă) a scăzut în aprilie cu peste 40% față de perioada similară a anului trecut, pe fondul rezultatelor negative din industria prelucrătoare și industria extractivă. - 26% - Biziday
https://www.biziday.ro/cifra-de-afaceri-din-industrie-piata-interna-si-piata-externa-a-scazut-in-aprilie-cu-peste-40-fata-de-perioada-similara-a-anului-trecut-pe-fondul-rezultatelor-negative-din-industria-prelucratoare-s/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cifra-de-afaceri-din-industrie-piata-interna-si-piata-externa-a-scazut-in-aprilie-cu-peste-40-fata-de-perioada-similara-a-anului-trecut-pe-fondul-rezultatelor-negative-din-industria-prelucratoare-s
Eurostat: Producția industrială din Uniunea Europeană a recuperat 4,1% în iulie față de iunie 2020, dar este încă mult sub nivelul de anul trecut. Industria românească stă mai prost decât media UE, dar mai bine decât cea a Zonei Euro. - 25% - Biziday
https://www.biziday.ro/eurostat-productia-industriala-din-uniunea-europeana-a-recuperat-41-in-iulie-fata-de-iunie-2020-dar-este-inca-mult-sub-nivelul-de-anul-trecut-industria-romaneasca-sta-mai-prost-decat-media-ue-dar/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=eurostat-productia-industriala-din-uniunea-europeana-a-recuperat-41-in-iulie-fata-de-iunie-2020-dar-este-inca-mult-sub-nivelul-de-anul-trecut-industria-romaneasca-sta-mai-prost-decat-media-ue-dar
După primele două luni din 2021, industria românească mai are de recuperat doar 0,5% până la cifra de afaceri atinsă anterior pandemiei. Totuși, industria prelucrătoare rămâne afectată de comenzile mai slabe de export.  - 24% - Biziday
https://www.biziday.ro/dupa-primele-doua-luni-din-2021-industria-romaneasca-mai-are-de-recuperat-doar-05-pana-la-cifra-de-afaceri-atinsa-anterior-pandemiei-totusi-industria-prelucratoare-ramane-afectata-de-comenzile-mai/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dupa-primele-doua-luni-din-2021-industria-romaneasca-mai-are-de-recuperat-doar-05-pana-la-cifra-de-afaceri-atinsa-anterior-pandemiei-totusi-industria-prelucratoare-ramane-afectata-de-comenzile-mai
Industria a crescut cu 20% după starea de urgență. Cifra de afaceri a scăzut în primele șase luni cu 14% - 24% - Digi24
https://www.digi24.ro/stiri/economie/industria-a-crescut-cu-20-dupa-starea-de-urgenta-cifra-de-afaceri-a-scazut-in-primele-sase-luni-cu-14-1351776
Investiţiile străine directe la nivel global au scăzut cu 41% în primul semestru, la 470 mld. de dolari, după reformele fiscale introduse de Trump. Este cel mai redus nivel după 2005. - 22% - Biziday
https://www.biziday.ro/investitiile-straine-directe-la-nivel-global-au-scazut-cu-41-in-primul-semestru-la-470-mld-de-dolari-dupa-reformele-fiscale-introduse-de-trump-este-cel-mai-redus-nivel-dupa-2005/
Industria de târguri și expoziții face apel la sprijinul statului: Activitatea este suspendată total / Din martie, cifra de afaceri este practic zero - 20% - HotNews
https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-24446680-industria-targuri-expozitii-face-apel-sprijinul-statului-activitatea-este-suspendata-total-incepand-martie-cifra-afaceri-este-practic-zero.htm
Industria a bifat o evoluţie bună în 2017: Plus 11,7% la cifra de afaceri şi 11,5 la comenzile din industria prelucrătoare - 20% - Ziarul Financiar
http://www.zf.ro/companii/industria-a-bifat-o-evolutie-buna-in-2017-plus-11-7-la-cifra-de-afaceri-si-11-5-la-comenzile-din-industria-prelucratoare-16981420
Rata șomajului a scăzut ușor în august, la 5,3%, pe fondul reluării unor activități, dar rămâne la cel mai înalt nivel din ultimii patru ani. Numărul șomerilor s-a redus la nivel național cu cinci mii, față de iulie. - 20% - Biziday
https://www.biziday.ro/rata-somajului-a-scazut-usor-in-august-la-53-pe-fondul-reluarii-unor-activitati-dar-ramane-la-cel-mai-inalt-nivel-din-ultimii-patru-ani-numarul-somerilor-s-a-redus-la-nivel-national-cu-cinci-mii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rata-somajului-a-scazut-usor-in-august-la-53-pe-fondul-reluarii-unor-activitati-dar-ramane-la-cel-mai-inalt-nivel-din-ultimii-patru-ani-numarul-somerilor-s-a-redus-la-nivel-national-cu-cinci-mii
Speranța revenirii în ”V” se întoarce: PIB a scăzut cu doar 3,9% în 2020, industria a recuperat în T4 - 19% - Curs de guvernare
https://cursdeguvernare.ro/neasteptat-de-bine-pib-a-scazut-cu-doar-39-in-2020-date-semnal.html
Aerostar, profit aproape dublu față de anul trecut, în primul semestru - 19% - Romania Libera
https://romanialibera.ro/economie/aerostar-profit-aproape-dublu-fata-de-anul-trecut-in-primul-semestru-727756?utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=rss_ultimaora