Booking.com
Catavencii

Știre confirmată din trei zvonuri

stire-confirmata-din-trei-zvonuri

„Nu candidez la Primăria București“, a zis Ciolacu, infirmând niște zvonuri. Par genul de zvonuri apărute ca să nu se confirme candidatura sa pentru Cotroceni. Dar, na, când dai bani, vorba aia, apar ce zvonuri vrei, la ce oră și pe ce post dorești.

Mircea Geoană şi primarul Clujului Emil Boc au peste 30% cotă de încredere în rândul românilor, urmaţi de fostul premier Victor Ponta – 24,1%, de liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu – 20,5%. Mai obositoare decât aceste sondaje din an electoral sunt doar congresele PNL când trebuie executat unul pe care l-au pupat în fund până înainte cu o zi.

PSD îl acuză pe fostul premier Dacian Cioloş că ar fi principalul vinovat pentru situația în care se află România în litigiul cu firma ce deţine dreptul de exploatare minieră la Roşia Montană. În câteva luni de guvernare, plus în coaliția aia de guvernare cu PNL-ul lui Orban, observ că Cioloș și USR au distrus mii de ani de muncă ai PSD și celălalt PNL, al lui Ciucă.

Klaus Iohannis l-a numit pe George-Gabriel Bologan în funcţia de consilier prezidenţial. Omul va fi responsabil de ofertele Last Minute.

Nicu Ciucă, somnolent: „Există instrumente pentru lupta împotriva cancerului“. Săracul de el, unde aude cuvântul „luptă“ se simte responsabil să intervină.

Articolul Știre confirmată din trei zvonuri apare prima dată în Caţavencii.

SUS